Een Autolaadkraan Chauffeur die wil werken bij een klein en gemoedelijk bedrijf

  • Barneveld
  • Fulltime
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

  • Een salaris tussen de € 2900,- en € 3200,- bruto per maand op basis van 40 uur volgens de CAO transport en logistiek en op basis van jouw werkervaring
  • We denken met elkaar mee, daarom is bij ons in overleg veel mogelijk
  • Flexibiliteit, saamhorigheid en een zeer goede werksfeer
  • Elke vrijdag een borrel om het weekend in te luiden en twee keer per jaar een personeelsuitje!

Ons verlanglijstje

  • Affiniteit met de bouwsector
  • In bezit van een CE-rijbewijs, code 95 en de bereidheid om een hijscertificaat te behalen
  • Dit heb jij: enthousiasme, boerenverstand en leergierigheid!

Al ruim 20 jaar dé specialist in speciaal transport, dat zijn wij: Jakroe Trans uit Barneveld. Wij vervoeren, voor meer dan 150 tevreden klanten, elke denkbare lading. Van dakkapellen en glas tot prefab bouw(delen) en landbouwmachines. We gaan geen uitdaging uit de weg! Ons wagenpark beschikt over verschillende samengestelde vrachtwagens, met of zonder laadkraan. En dankzij onze centrale ligging, kunnen we snel heel Nederland bedienen!

Ons bedrijf is klein, het team is gezellig en de sfeer is altijd goed! Je bent bij ons niet alleen collega maar ook een vriend. We denken met elkaar mee, helpen de andere en geven hier en daar (on)gevraagd tips. Iedereen gaat respectvol met elkaar om. Onderling bellen collega’s geregeld en ook met de klanten is regelmatig contact. De lijnen zijn dus kort! We werken op basis van vertrouwen, daarom krijgen collega’s verantwoordelijkheid en vrijheid in hun werk. Regelmatig hebben we leuke personeelsuitjes, zoals uiteten of kleiduifschieten.

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

6.00
Een nieuwe werkdag staat op het punt van beginnen! Op de zaak aangekomen laat je de auto warmlopen, terwijl jij jezelf van een bak koffie voorziet. Vervolgens stap je in de auto, op naar de klant in Den Haag om houten prefab elementen te lossen.
7.30
In Den Haag aangekomen los je op de bouw de elementen. Dit doe je samen met de bouwvakkers die op de bouw rondlopen. Zij weten tenslotte waar de elementen moeten komen. De contacten met de klant vind jij leuk!
9.00
Op een afgesproken plek, koppel je na het lossen de trailer af. Daarna rij je door naar Leiden om een pui te plaatsen. Daar aangekomen, drink je eerst met de klant een bak koffie en daarna bepalen jullie hoe de pui gehesen gaat worden.
10.15
Na het afstempelen van de auto en het uitklappen van de kraan, is het aan jou om de oude pui weg te hijsen en de nieuwe pui te plaatsen. Met behulp van de glaszuiger, plaats je daarna het glas in de pui.
12.30
Deze klus is geklaard! Je loopt om de pui heen om te controleren of deze goed is geplaatst. Daarna zeg je gedag tegen de klant en laat je hem de aflever-bon tekenen. Je hebt een goede relatie opgebouwd met deze klant, want jullie werken geregeld samen.
13.00
In de auto eet je de meegebrachte boterhammen en zet je koers richting de plek waar de trailer staat. Deze koppel je aan en je rijdt terug naar de zaak. Op de zaak zet je de dieplader achter de vrachtwagen voor de laatste klus van de dag.
15.15
Vanaf de zaak rij je naar een klant op de Harselaar, om een unit van 10 meter te laden. Bij de klant drink je eerst nog een bak koffie en neem je de route voor de volgende dag door.
16.30
Dan zit de dag er alweer op! Je rijdt terug naar de zaak en kletst nog wat met collega’s. Morgen breng je de unit naar een klant. Maar nu eerst op naar huis!

Tijd voor een bakkie

Ben jij op zoek naar een baan als chauffeur met veel uitdaging? Wil je werken in een respectvol en gemoedelijk bedrijf? En heb jij affiniteit met de bouwsector? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Bij ons kom je als chauffeur terecht op mooie plekken en bij diverse soorten klanten. Zo nu en dan werk jij voor speciale projecten. We vertellen je graag meer over ons bedrijf graag onder het genot van een bak koffie. Kom je eens langs?

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Jacco van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Jacco een WhatsApp op 06 10 90 11 88 of mail naar info@jakroetrans.nl.